Het laatste nieuws:

 

Bekijk hier ons nieuwsarchief

Livive onderdeel Moeder- en Kindcentrum

11 dec, 2017

Vanaf 2016 is er hard gewerkt aan een samenwerking met Verloskundigenpraktijken de Zon, de Vlinder en Eva, Livive, het ETZ en de gynaecologen en kinderartsen van dit ziekenhuis. Dit heeft geleid tot de totstandkoming van het Moeder- en Kindcentrum. Vanaf 1 januari wordt Livive onderdeel van het Moeder- en Kindcentrum in Tilburg. De website van Livive wordt daarom momenteel al verbouwd tot Moeder- en Kindcentrum website.

Bij het Moeder- en Kindcentrum kun je je aanmelden voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode en voor een bevalling en verblijf in het kraamhotel van het Moeder- en Kindcentrum. Daarnaast biedt het Moeder- en Kindcentrum kindergeneeskundige zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Bij het Moeder- en Kindcentrum zul je de verloskundigen en gynaecologen van Livive blijven tegenkomen. Zij werken in kleinere teams, binnen de professionele zorg van het Moeder- en Kindcentrum. Je kunt op de verschillende locaties van Livive blijven komen en op een aantal nieuwe locaties bij jou in de buurt. Je eerste afspraak is op locatie ETZ Elisabeth of ETZ TweeSteden.

Kijk gerust verder op onze vernieuwde website. In de week van 11 tot en met 15 december kun je Livive en het Moeder- en Kindcentrum nog door elkaar heen gebruikt zien worden op deze website. Onze excuses daarvoor. Livive bestaat nog tot 1 januari, daarna gaat het op in het Moeder- en Kindcentrum. Het telefoonnummer van Livive 013 539 10 20 blijft tot 2 januari bestaan, daarna kun je bellen naar 013 221 0800. Met vragen kun je mailen naar info@livive.nl of naar infoMKC@etz.nl.