Kraamhotel Livive

 

Luxe en comfort

In het kraamhotel van Livive kan je bevallen en daarna ook de kraamtijd doorbrengen in het kraamhotel. Het is ook mogelijk om er alleen te bevallen en daarna direct naar huis te gaan.

De verloskamers in het kraamhotel bieden je de huiselijkheid van thuis en tegelijkertijd de nabijheid van professionele voorzieningen van het ziekenhuis. Het kraamhotel ligt dicht bij de klinische verloskamers. Wanneer er zich tijdens de bevalling problemen voordoen, ben je snel op de plek waar extra zorg mogelijk is.

De luxe kraamsuites hebben een huiselijke sfeer. Het zijn éénpersoonskamers met frisse kleuren, voorzien van alle gemakken en modern ingericht met een eigen badkamer, televisie, koelkast en een slaapplek voor je partner. Je kunt hier samen met je partner de kraamtijd doorbrengen, onafhankelijk van de plek waar je bent bevallen. Het bezoek ontvang je in je eigen kraamsuite of in de gezamenlijke huiskamer.

Je kunt tot maximaal acht dagen na de bevalling in het kraamhotel verblijven. Je bent zelf vrij om te bepalen hoe lang je in het kraamhotel wilt verblijven (met een maximum van acht dagen). Wil je maar één dag of enkele dagen van het kraamhotel gebruik maken, dan kan Lunavi of een andere kraamzorgorganisatie de zorg thuis gewoon voortzetten. De kraambedcontroles in het kraamhotel worden, net zoals thuis, gedaan door een verloskundige van Livive.

Ook wanneer je niet bij Livive maar bij een andere verloskundige praktijk onder controle bent, kun je voor zowel de bevalling, als het kraambed gebruik maken van de faciliteiten van dit kraamhotel. Verblijf je tijdens het kraambed in het kraamhotel van Livive, dan komt je eigen verloskundige de kraambezoeken doen.

Lunavi Kraamzorg

Het kraamhotel wordt geëxploiteerd door Lunavi Kraamzorg. Er zijn 24 uur per dag ervaren kraamverzorgsters aanwezig die je ondersteunen tijdens de bevalling. Als je daarnaast kiest voor een verblijf in het kraamhotel, nemen zij ook de verzorging en ondersteuning tijdens de kraamtijd op zich. Op deze manier kun je in alle rust van de eerste kraamdagen genieten en heb je ook ’s nachts hulp bij de (borst)voeding. Lunavi verzorgt ook de maaltijden tijdens je verblijf, waarbij je de keuze hebt uit verschillende menu’s.

De voordelen van jouw kraamtijd in het kraamhotel van Livive zijn:

  • Een huiselijke sfeer, de luxe van een hotel en de medische voorzieningen nabij;
  • Dag en nacht staan de kraamverzorgenden en verloskundigen voor jou, je kindje en je partner klaar tijdens je kraamtijd;
  • Geen zorgen om het huishouden, de rest van je gezin en visite;
  • Je partner is dag en nacht welkom;
  • Bezoek kun je in je eigen kraamsuite en in de gezellige centrale woonkamer ontvangen;
  • De zorg van de kraamverzorgenden sluit naadloos aan op andere zorgverleners, omdat we nauw samenwerken bij Livive;
  • Als je een deel van de kraamtijd thuis wilt doorbrengen, dan dragen de kraamverzorgenden van het kraamhotel de zorg volledig (en voor jou ongemerkt) over aan een collega die bij jou thuis komt;
  • Het kraamhotel beschikt over de noodzakelijke kwaliteitskeurmerken en certificaten (HKZ-ISO gecertificeerd en het borstvoedingscertificaat van de Stichting Zorg voor Borstvoeding).

Bezoektijden

Kraamhotel Livive hanteert geen vaste bezoektijden. We vinden het echter wel erg belangrijk dat je ook rustmomenten hebt. Daarom hanteren we strikte rusttijden: van 13.00 tot 15.00 uur. Na 21.30 uur wordt er gerust en wordt er, met uitzondering van je partner, geen bezoek meer ontvangen.

Vergoeding

Bevallen in het kraamhotel wordt vergoed door de verzekering. De vergoeding van het verblijf in het kraamhotel is afhankelijk van je eigen zorgverzekering. Vraag dit al tijdens je zwangerschap bij je verzekering na. Een extra bedrag wordt in rekening gebracht voor maaltijden en het materiaal dat nodig is voor de verzorging (zoals verbandmateriaal en luiers). Klik voor tarieven Lunavi 2017Mocht je geïnteresseerd zijn om te bevallen of je kraamtijd in het hotel te verblijven neem dan contact op met info@lunavi.nl of bel 013-3032500.

Voor meer informatie klik Lunavi Kraamzorg.