Verloskundigenpraktijk De Zon 

 

Vanaf 2016 is er hard gewerkt aan een samenwerking met Verloskundigenpraktijken de Zon, de Vlinder en Eva, Livive, het ETZ en de gynaecologen en kinderartsen van dit ziekenhuis. Dit heeft geleid tot de totstandkoming van het Moeder- en Kindcentrum. 1 januari 2018 is de Zon onderdeel van het Moeder- en Kindcentrum in Tilburg geworden. 

Bij het Moeder- en Kindcentrum kun je je aanmelden voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode en voor een bevalling en verblijf in het kraamhotel van het Moeder- en Kindcentrum. Daarnaast biedt het Moeder- en Kindcentrum kindergeneeskundige zorg voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Bij het Moeder- en Kindcentrum zul je de verloskundigen en gynaecologen van de Zon blijven tegenkomen. Zij werken in verschillende teams, binnen de professionele zorg van het Moeder- en Kindcentrum. Je kunt op de verschillende locaties van de Zon blijven komen en op een aantal nieuwe locaties bij jou in de buurt. Je eerste afspraak is op locatie ETZ Elisabeth of ETZ TweeSteden.  

Je bent nu automatisch op de website van het Moeder- en Kindcentrum terecht gekomen. Hier kun je meer informatie vinden over wat we voor jou zullen betekenen en wat we voor jou kunnen doen. Ook vind je uitgebreide informatie over zwangerschap, bevalling en kraambed en over de kindergeneeskunde.

Het telefoonnummer van de Zon is niet meer beschikbaar voor cliëntencontact. Voor afspraken en vragen kun je voortaan bellen naar 013 221 0800.