Aanmelden zwangerschap en intakeformulier

 

Van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!

Bij het Moeder- en Kindcentrum kan je je aanmelden voor de begeleiding van je zwangerschap, bevalling en kraamperiode. We wensen jou en je partner een fijne zwangerschap toe en hopen je snel te mogen ontmoeten!

Begeleiding zwangerschap

Als je je bij het Moeder- en Kindcentrum wil aanmelden voor de begeleiding van je zwangerschap dan kan dat door op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 te bellen met 013 - 221 0800 of door onderstaand formulier in te vullen. Dit formulier hebben we nodig tijdens de eerste controle. Vanaf eind maart werken wij met een nieuw dossier, hierdoor kan het een aantal dagen duren voor je wordt teruggebeld.

Intakeformulier eerste controle

Tijdens de eerste controle willen we graag wat meer te weten komen over jou, je medische achtergrond, je eventuele eerdere zwangerschappen en je familie. Dit kan van belang zijn voor onze begeleiding tijdens je zwangerschap. Bij je telefonische aanmelding krijg je een code om jouw eigen dossier te activeren op mijnetz.nl. Je vindt een lijst met vragen over je gezondheid. Het is de bedoeling dat je deze lijst zo volledig mogelijk invult. Dit kost ongeveer 15 minuten. Het geeft ons de mogelijkheid ons gesprek voor te bereiden. Tijdens het eerste gesprek nemen we de gegevens samen met je door. 

Screening down-, edwards- en patausyndroom

Je kiest zelf of je meer wilt weten over prentale screening naar bepaalde afwijkingen. Je kunt alvast informatie lezen op de website onderzoekvanmijnongeborenkind.nl. Je  We komen hier tijdens het eerste gesprek op terug. Mocht je meer willen weten, dan plannen we een extra gesprek hiervoor in. De volgende link kan je dan helpen om je gevoelens en mening op een rijtje te zetten: Keuzehulp RIVM

Intakeformulier

 


RadDatePicker
Open the calendar popup.
Ik wil graag teruggebeld worden voor het maken van een afspraak:


 

Aanmelden